Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4457
Назва: | Механізація переробки і зберігання плодоовочевої продукції: навчальний посібник |
Автори: | Дацишин, О. В. Гвоздєв, О. В. Ялпачик, Ф. Ю. Рогач, Юрій Петрович Рогач, Юрий Петрович Rohach, Yurii |
Ключові слова: | транспортні засоби;калібрування плодів і овочів;обладнання для обробки сировини;обладнання сокового виробництва;плодоовочева продукція;переробка плодів і овочів;консервне виробництво;зберігання плодоовочевої продукції;сховища плодоовочевої продукції |
Дата публікації: | 2003 |
Видавництво: | Мета |
Короткий огляд (реферат): | Описано засоби механізації переробки та зберігання плодів і овочів з урахуванням найновіших досягнень науки і техніки. Розглянуто конструкції і принципи дії машин, апаратів та обладнання потоково-технологічних ліній переробки плодоовочевої продукції. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4457 |
Розташовується у зібраннях: | Навчальні видання |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
О.В.-Дацишин-О.В.-Гвоздєв-Механізація-переробки-і-зберігання-плодоовочевоі-продукціі.pdf | 18.08 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Показати повний опис матеріалу
CORE Recommender
Перевірити
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.