Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4451
Назва: Regional problems of organic grain production
Автори: Voronianska, Olena
Воронянская, Елена Владиленовна
Воронянська, Олена Владиленівна
Ключові слова: agricultural production;organic food;food safety of a foodstuff;food value;the product price;potential product deficiency;taste and product marketable state
Дата публікації: 2009
Серія/номер: Contemporary problems of rural areas and agriculture development in mid-eastern Europe;С. 75-78
Короткий огляд (реферат): The increasing of agricultural production is impossible without increasing of land use efficiency. For the production of organic food it is necessary to use modem technologies, which are based on the care of soils fertility increasing and its protection from toxic and poisonous substances. However to exclude the toxics and mineral fertilizers — does not mean that you pass to organic production.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4451
Розташовується у зібраннях:кафедра Фінансів, обліку та оподаткування 11

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
4.pdf2.59 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити
Показати повний опис матеріалу Перевірити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.