Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4435
Назва: Оцінка ризиків методом Файн-Кінні при виробництві сільськогосподарської продукції
Автори: Яцух, Олег Васильович
Яцух, Олег Васильевич
Yatsukh, Oleh
Бурич, К. О.
Ключові слова: метод Файн-Кінні;метод вагових коефіцієнтів;оцінювання ризиків;характер впливу небезпеки в часі;прогноз ймовірності нещасного випадку;охорона праці;тяжкість наслідків;управління ризиками
Дата публікації: 2018
Серія/номер: Агроекологічні аспекти виробництва та переробки продукції сільського господарства : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції (Мелітополь-Кирилівка, 7-8 червня 2018 р.);
Короткий огляд (реферат): Умови функціонування сільськогосподарських підприємств у сучасній економіці стають дедалі складнішими, оскільки кількість чинників, які впливають на їх діяльність, постійно збільшується, тому постає питання вивчення та ефективного управління ризиками.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4435
Розташовується у зібраннях:кафедра Цивільна безпека

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ahroekolohichni-aspekty-vyrobnyctva-ta-pererobky-produkciyi-roslynnyctva-87-87.pdf276.18 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити
Показати повний опис матеріалу Перевірити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.