Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4420
Title: Технологія вакуумного охолодження плодів черешні
Authors: Ломейко, Олександр Петрович
Ломейко, Александр Петрович
Lomeiko, Oleksandr
Єфіменко, Лілія Василівна
Ефименко, Лилия Васильевна
Yefimenko, Liliia
Keywords: зберігання продукції рослинництва;переробка продукції рослинництва;охолодження сільськогосподарської продукції;черешня;органолептичні властивості плодів черешні;вакуумне охолодження плодів черешні
Issue Date: 2018
Series/Report no.: Агроекологічні аспекти виробництва та переробки продукції сільського господарства : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції (Мелітополь-Кирилівка, 7-8 червня 2018 р.);
Abstract: Зберігання та переробка продукції рослинництва одні з найважливіших елементів агропромислового комплексу України, саме тому існує постійна необхідність модернізації та удосконалення цих галузей. Впровадження та розробка інноваційних технологій зберігання може сприяти значному поліпшенню стану розвитку сільського господарства нашої країни. Охолодження вважається одним із найбільш важливих кроків у післязбиральному ланцюзі обробки сільськогосподарської продукції.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4420
Appears in Collections:кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ahroekolohichni-aspekty-vyrobnyctva-ta-pererobky-produkciyi-roslynnyctva-50-50.pdf267.8 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.