Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4415
Title: Вплив ступеню стиглості томатів на тривалість зберігання за обробки антиоксидантами
Authors: Жукова, Валентина Федорівна
Жукова, Валентина Федоровна
Zhukova, Valentyna
Гапріндашвілі, Нона Арчилівна
Гаприндашвили, Нона Арчиловна
Gaprindashvili, Nona
Keywords: томати;сорт Рио Гранде Оригинал;сорт Новачок;тривалість зберігання томатів;антиоксидантні композиції;товарна якість плодів
Issue Date: 2018
Series/Report no.: Агроекологічні аспекти виробництва та переробки продукції сільського господарства : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції (Мелітополь-Кирилівка, 7-8 червня 2018 р.);
Abstract: Застосування антиоксидантної композиції дозволяє продовжити тривалість зберігання плодів томата до 70 діб для бланжевого та бурого ступенів стиглості, до 50 діб для плодів червоного ступеня стиглості проти 30 діб зберігання контрольних плодів. Вихід стандартної продукції становить 82,8…87,2 % залежно від року проведення досліджень та ступеня стиглості плодів.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4415
Appears in Collections:кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ahroekolohichni-aspekty-vyrobnyctva-ta-pererobky-produkciyi-roslynnyctva-42-42.pdf258.76 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.