Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4414
Назва: | Удосконалення технології варених ковбас з використанням горохової пасти |
Автори: | Григоренко, Олена Віталіївна Григоренко, Елена Витальевна Hryhorenko, Olena Важенкова, В. К. |
Ключові слова: | м’ясопродукти;продукти харчування;ковбаси;ферментований рис;білкові продукти;горохіва паста;режими термообробки і зберігання ковбаси |
Дата публікації: | 2018 |
Серія/номер: | Агроекологічні аспекти виробництва та переробки продукції сільського господарства : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції (Мелітополь-Кирилівка, 7-8 червня 2018 р.); |
Короткий огляд (реферат): | Використання білкових препаратів рослинногота тваринного походження при виготовленні м’ясопродуктів в теперішній час є дуже актуальним. Оскільки не один білок рослинного чи тваринного походження не відповідає повністю формулі збалансованого харчування, створити більш повноцінні продукти харчування можна завдяки комбінації білків, лімітованим по різним амінокислотам |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4414 |
Розташовується у зібраннях: | кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ahroekolohichni-aspekty-vyrobnyctva-ta-pererobky-produkciyi-roslynnyctva-40-40.pdf | 258.97 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Показати повний опис матеріалу
CORE Recommender
Перевірити
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.