Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4406
Назва: Effect of tocopherol-base preparation on tomato seeds (Solanum Lycopersicum) germination under salinity condition
Автори: Kolesnikov, Maksym
Колесніков, Максим Олександрович
Колесников, Максим Александрович
Ключові слова: tocopherol-base;tomato seeds;Solanum Lycopersicum;salinity condition;Vitamin E;α-tocopherol;α-TPh
Дата публікації: 2018
Серія/номер: Агроекологічні аспекти виробництва та переробки продукції сільського господарства : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції (Мелітополь-Кирилівка, 7-8 червня 2018 р.);
Короткий огляд (реферат): The salt environment while vegetables growing is one of the most significant stress in terms of irrigation and gradual soils degradation, as well as,under the intensive technologies of covered soil, active irrigation with highly mineralized water. Soil salinity leads to significant loss of crop yields. Salinity of the soil causes a violation of the osmotic and ionic homeostasis of plant cells, the accumulation of toxic substances, which negatively affects seed germination and plant morphogenesis. Tomato (Solánum lycopérsicum) is very sensitive to saline vegetable culture.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4406
Розташовується у зібраннях:кафедра Плодоовочівництво, виноградарство та біохімія

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ahroekolohichni-aspekty-vyrobnyctva-ta-pererobky-produkciyi-roslynnyctva-22-22.pdf190.05 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити
Показати повний опис матеріалу Перевірити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.