Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4392
Назва: Агроекологічні аспекти виробництва та переробки продукції сільського господарства : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції
Ключові слова: сучасні проблеми АПК України;встановлення продуктивності сортів-дворучокячменю;вплив антиоксидантного препарату АКМ;Ризобофіт;ріпак озимий;соняшник;персик;черешня;біохімічні аналізи листків черешні;система орошения и питания растений;процес формування саджанців черешні;вишнева муха (Rhagoletiscerasi L.);зберігання грибів роду Глива;застосування білоквмісних добавок з гороху;стиглисть томатів на тривалість зберігання;жирові кульки;заморожування м'яса;заморожування розсипом;гомогенізація
Дата публікації: 7-чер-2018
Короткий огляд (реферат): У збірнику опубліковано матеріали доповідей міжнародної науково-практичної конференції «Агроекологічні аспекти виробництва та переробки продукції сільського господарства». Розглянуто результати досліджень у галузі рослинництва, плодоовочівництва та винограду, безпеки виробничих процесів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4392
Розташовується у зібраннях:Конференції ТДАТУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ahroekolohichni-aspekty-vyrobnyctva-ta-pererobky-produkciyi-roslynnyctva.pdf1.71 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити
Показати повний опис матеріалу Перевірити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.