Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4392
Назва: | Агроекологічні аспекти виробництва та переробки продукції сільського господарства : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції |
Ключові слова: | сучасні проблеми АПК України;встановлення продуктивності сортів-дворучокячменю;вплив антиоксидантного препарату АКМ;Ризобофіт;ріпак озимий;соняшник;персик;черешня;біохімічні аналізи листків черешні;система орошения и питания растений;процес формування саджанців черешні;вишнева муха (Rhagoletiscerasi L.);зберігання грибів роду Глива;застосування білоквмісних добавок з гороху;стиглисть томатів на тривалість зберігання;жирові кульки;заморожування м'яса;заморожування розсипом;гомогенізація |
Дата публікації: | 7-чер-2018 |
Короткий огляд (реферат): | У збірнику опубліковано матеріали доповідей міжнародної науково-практичної конференції «Агроекологічні аспекти виробництва та переробки продукції сільського господарства». Розглянуто результати досліджень у галузі рослинництва, плодоовочівництва та винограду, безпеки виробничих процесів. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4392 |
Розташовується у зібраннях: | Конференції ТДАТУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ahroekolohichni-aspekty-vyrobnyctva-ta-pererobky-produkciyi-roslynnyctva.pdf | 1.71 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Показати повний опис матеріалу
CORE Recommender
Перевірити
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.