Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4357
Назва: Прогнозування урожайності гарбузових плодових овочів та об’ємів переробки і зберігання
Інші назви: Прогнозирование урожайности тыквенных плодовых овощей, объемов переработки и хранения
Cucurbitaceae vegetables yield prediction аnd its processing and storage volumes
Автори: Прісс, Олеся Петрівна
Присс, Олеся Петровна
Priss, Оlesia
Ключові слова: зберігання;прогнозування;урожайність;стандартна продукція;огірки;кабачки;погодні фактори;прогнозирование;урожайность;стандартная продукция;огурцы;погодные факторы;хранение;cucumbers;zucchini;weather conditions;commodity product;processing and storage
Дата публікації: 2014
Серія/номер: Молодий вчений;№ 4 (07)
Короткий огляд (реферат): UK: Досліджено вплив абіотичних факторів на урожайність та товарність огірків та кабачків. Розроблено математичні моделі прогнозування урожайності та виходу стандартної продукції для огірків та кабачків залежно від погодних факторів. Запропоновано структуру реалізації продукції на переробку, зберігання та споживання у свіжому вигляді. RU: Исследовано влияние абиотических факторов на урожайность и товарность огурцов и кабачков. Разработаны математические модели прогнозирования урожайности и выхода стандартной продукции для огурцов и кабачков в зависимости от погодных факторов. Предложена структура реализации продукции на переработку, хранение и потребление в свежем виде. EN: effect of abiotic factors on productivity and marketability of cucumbers and zucchini is viewed in an article. mathematical prognostic models of yields and output of commodity products for cucumbers and zucchini, depending on weather factors are developed. the structure of sales for product processing, product storage and consumption of fresh products is proposed in the article.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4357
Розташовується у зібраннях:кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
53.pdf118.25 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити
Показати повний опис матеріалу Перевірити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.