Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4355
Назва: | Формування низькомолекулярних антиоксидантів пасльонових плодів залежно від гідротермічних умов |
Інші назви: | Формирование низкомолекулярных антиоксидантов пасленовых плодов в зависимости от гидротермических условий |
Автори: | Прісс, Олеся Петрівна Присс, Олеся Петровна Priss, Оlesia |
Ключові слова: | томати;перець;температура;опади;каротиноїди;цукри;перец;осадки;каротиноиды;сахара;tomatoеs;pеppеrs;tеmpеraturе;sugars |
Дата публікації: | 2014 |
Серія/номер: | Прогресивні техніка та технології харчових виробництв рес-торанного гос-подарства і торгівлі: зб. наук. праць;Вип. 2(20) |
Короткий огляд (реферат): | UK: Досліджено вплив температури та опадів на формування комплексу низькомолекулярних антиоксидантів плодів перцю гібрида Нікіта та томата сорту Новачок. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4355 |
Розташовується у зібраннях: | кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
49.pdf | 354.03 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Показати повний опис матеріалу
CORE Recommender
Перевірити
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.