Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4355
Назва: Формування низькомолекулярних антиоксидантів пасльонових плодів залежно від гідротермічних умов
Інші назви: Формирование низкомолекулярных антиоксидантов пасленовых плодов в зависимости от гидротермических условий
Автори: Прісс, Олеся Петрівна
Присс, Олеся Петровна
Priss, Оlesia
Ключові слова: томати;перець;температура;опади;каротиноїди;цукри;перец;осадки;каротиноиды;сахара;tomatoеs;pеppеrs;tеmpеraturе;sugars
Дата публікації: 2014
Серія/номер: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв рес-торанного гос-подарства і торгівлі: зб. наук. праць;Вип. 2(20)
Короткий огляд (реферат): UK: Досліджено вплив температури та опадів на формування комплексу низькомолекулярних антиоксидантів плодів перцю гібрида Нікіта та томата сорту Новачок.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4355
Розташовується у зібраннях:кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
49.pdf354.03 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити
Показати повний опис матеріалу Перевірити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.