Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4355
Title: Формування низькомолекулярних антиоксидантів пасльонових плодів залежно від гідротермічних умов
Other Titles: Формирование низкомолекулярных антиоксидантов пасленовых плодов в зависимости от гидротермических условий
Authors: Прісс, Олеся Петрівна
Присс, Олеся Петровна
Priss, Оlesia
Keywords: томати;перець;температура;опади;каротиноїди;цукри;перец;осадки;каротиноиды;сахара;tomatoеs;pеppеrs;tеmpеraturе;sugars
Issue Date: 2014
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв рес-торанного гос-подарства і торгівлі: зб. наук. праць;Вип. 2(20)
Abstract: UK: Досліджено вплив температури та опадів на формування комплексу низькомолекулярних антиоксидантів плодів перцю гібрида Нікіта та томата сорту Новачок.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4355
Appears in Collections:кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
49.pdf354.03 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.