Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4355
Title: | Формування низькомолекулярних антиоксидантів пасльонових плодів залежно від гідротермічних умов |
Other Titles: | Формирование низкомолекулярных антиоксидантов пасленовых плодов в зависимости от гидротермических условий |
Authors: | Прісс, Олеся Петрівна Присс, Олеся Петровна Priss, Оlesia |
Keywords: | томати;перець;температура;опади;каротиноїди;цукри;перец;осадки;каротиноиды;сахара;tomatoеs;pеppеrs;tеmpеraturе;sugars |
Issue Date: | 2014 |
Series/Report no.: | Прогресивні техніка та технології харчових виробництв рес-торанного гос-подарства і торгівлі: зб. наук. праць;Вип. 2(20) |
Abstract: | UK: Досліджено вплив температури та опадів на формування комплексу низькомолекулярних антиоксидантів плодів перцю гібрида Нікіта та томата сорту Новачок. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4355 |
Appears in Collections: | кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.