Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4350
Назва: Скорочення втрат під час зберігання овочів, чутливих до низьких температур
Інші назви: Сокращение потерь при хранении овощей, восприимчивых к низким температурам
Автори: Прісс, Олеся Петрівна
Присс, Олеся Петровна
Priss, Оlesia
Калитка, Валентина Василівна
Калитка, Валентина Васильевна
Kalytka, Valentyna
Ключові слова: зберігання;антиоксиданти;огірки;кабачки;товарна якість;хранение;антиоксиданты;огурцы;кабачки;товарное качество;storage;chlorophyll;antioxidants;cucumbers
Дата публікації: 2014
Серія/номер: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр.;Вип. 1 (19)
Короткий огляд (реферат): UK: Досліджено вплив теплової обробки антиоксидантними препаратами на природний убиток маси, товарну якість та тривалість зберігання огірків та кабачків.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4350
Розташовується у зібраннях:кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
46.pdf684.06 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити
Показати повний опис матеріалу Перевірити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.