Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4350
Назва: | Скорочення втрат під час зберігання овочів, чутливих до низьких температур |
Інші назви: | Сокращение потерь при хранении овощей, восприимчивых к низким температурам |
Автори: | Прісс, Олеся Петрівна Присс, Олеся Петровна Priss, Оlesia Калитка, Валентина Василівна Калитка, Валентина Васильевна Kalytka, Valentyna |
Ключові слова: | зберігання;антиоксиданти;огірки;кабачки;товарна якість;хранение;антиоксиданты;огурцы;кабачки;товарное качество;storage;chlorophyll;antioxidants;cucumbers |
Дата публікації: | 2014 |
Серія/номер: | Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр.;Вип. 1 (19) |
Короткий огляд (реферат): | UK: Досліджено вплив теплової обробки антиоксидантними препаратами на природний убиток маси, товарну якість та тривалість зберігання огірків та кабачків. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4350 |
Розташовується у зібраннях: | кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
46.pdf | 684.06 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Показати повний опис матеріалу
CORE Recommender
Перевірити
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.