Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4350
Title: Скорочення втрат під час зберігання овочів, чутливих до низьких температур
Other Titles: Сокращение потерь при хранении овощей, восприимчивых к низким температурам
Authors: Прісс, Олеся Петрівна
Присс, Олеся Петровна
Priss, Оlesia
Калитка, Валентина Василівна
Калитка, Валентина Васильевна
Kalytka, Valentyna
Keywords: зберігання;антиоксиданти;огірки;кабачки;товарна якість;хранение;антиоксиданты;огурцы;кабачки;товарное качество;storage;chlorophyll;antioxidants;cucumbers
Issue Date: 2014
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр.;Вип. 1 (19)
Abstract: UK: Досліджено вплив теплової обробки антиоксидантними препаратами на природний убиток маси, товарну якість та тривалість зберігання огірків та кабачків.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4350
Appears in Collections:кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
46.pdf684.06 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.