Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4350
Title: | Скорочення втрат під час зберігання овочів, чутливих до низьких температур |
Other Titles: | Сокращение потерь при хранении овощей, восприимчивых к низким температурам |
Authors: | Прісс, Олеся Петрівна Присс, Олеся Петровна Priss, Оlesia Калитка, Валентина Василівна Калитка, Валентина Васильевна Kalytka, Valentyna |
Keywords: | зберігання;антиоксиданти;огірки;кабачки;товарна якість;хранение;антиоксиданты;огурцы;кабачки;товарное качество;storage;chlorophyll;antioxidants;cucumbers |
Issue Date: | 2014 |
Series/Report no.: | Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр.;Вип. 1 (19) |
Abstract: | UK: Досліджено вплив теплової обробки антиоксидантними препаратами на природний убиток маси, товарну якість та тривалість зберігання огірків та кабачків. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4350 |
Appears in Collections: | кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.