Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4348
Назва: Enzymatic antioxidants in tomatoes and sweet bell pepper fruits under abiotic factors
Автори: Прісс, Олеся Петрівна
Присс, Олеся Петровна
Priss, Оlesia
Калитка, Валентина Василівна
Калитка, Валентина Васильевна
Kalytka, Valentyna
Ключові слова: tomato;pepper;SOD;catalase;peroxidase
Дата публікації: 2014
Серія/номер: Ukrainian Food Journal;Vol. 3, № 4
Короткий огляд (реферат): EN: Enzymatic antioxidants in tomatoes and sweet bell pepper fruits under abiotic factors.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4348
Розташовується у зібраннях:кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
42.pdf484.13 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити
Показати повний опис матеріалу Перевірити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.