Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4345
Назва: | Динаміка вуглеводного комплексу в плодах томата при зберіганні за використання антиоксидантних препаратів |
Автори: | Прісс, Олеся Петрівна Присс, Олеся Петровна Priss, Оlesia Жукова, Валентина Федорівна Жукова, Валентина Федоровна Zhukova, Valentina |
Ключові слова: | зберігання;плоди томату;антиоксиданти;динаміка;вуглеводний комплекс;полісахариди;цукри;фруктоза;глюкоза |
Дата публікації: | 2010 |
Серія/номер: | Вісник ЖНАУ;№ 2 (27) |
Короткий огляд (реферат): | UK: Досліджено динаміку пектинових речовин (пектин і протопектин) плодів томату при зберіганні з використанням препаратів антиоксидантної дії. Встановлено, що обробка антиоксидантними препаратами разом зі штучним холодом дозволяє уповільнити процеси розпаду вуглеводів, що сприяє максимальній збереженості якості томатів і подовженню терміну їх зберігання. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4345 |
Розташовується у зібраннях: | кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
62.pdf | 151.36 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Показати повний опис матеріалу
CORE Recommender
Перевірити
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.