Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4345
Назва: Динаміка вуглеводного комплексу в плодах томата при зберіганні за використання антиоксидантних препаратів
Автори: Прісс, Олеся Петрівна
Присс, Олеся Петровна
Priss, Оlesia
Жукова, Валентина Федорівна
Жукова, Валентина Федоровна
Zhukova, Valentina
Ключові слова: зберігання;плоди томату;антиоксиданти;динаміка;вуглеводний комплекс;полісахариди;цукри;фруктоза;глюкоза
Дата публікації: 2010
Серія/номер: Вісник ЖНАУ;№ 2 (27)
Короткий огляд (реферат): UK: Досліджено динаміку пектинових речовин (пектин і протопектин) плодів томату при зберіганні з використанням препаратів антиоксидантної дії. Встановлено, що обробка антиоксидантними препаратами разом зі штучним холодом дозволяє уповільнити процеси розпаду вуглеводів, що сприяє максимальній збереженості якості томатів і подовженню терміну їх зберігання.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4345
Розташовується у зібраннях:кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
62.pdf151.36 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити
Показати повний опис матеріалу Перевірити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.