Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4345
Title: Динаміка вуглеводного комплексу в плодах томата при зберіганні за використання антиоксидантних препаратів
Authors: Прісс, Олеся Петрівна
Присс, Олеся Петровна
Priss, Оlesia
Жукова, Валентина Федорівна
Жукова, Валентина Федоровна
Zhukova, Valentina
Keywords: зберігання;плоди томату;антиоксиданти;динаміка;вуглеводний комплекс;полісахариди;цукри;фруктоза;глюкоза
Issue Date: 2010
Series/Report no.: Вісник ЖНАУ;№ 2 (27)
Abstract: UK: Досліджено динаміку пектинових речовин (пектин і протопектин) плодів томату при зберіганні з використанням препаратів антиоксидантної дії. Встановлено, що обробка антиоксидантними препаратами разом зі штучним холодом дозволяє уповільнити процеси розпаду вуглеводів, що сприяє максимальній збереженості якості томатів і подовженню терміну їх зберігання.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4345
Appears in Collections:кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
62.pdf151.36 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.