Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4343
Назва: Вплив антиоксидантів на рівень мікробіологічних і фізіологічних порушень в плодах томата при зберіганні
Інші назви: Влияние антиоксидантов на уровень микробиологических и физиологических нарушений В плодах томата при хранении
Еffect antioxidants on the level microbiological and physiological disorder оf tomato during storage
Автори: Прісс, Олеся Петрівна
Присс, Олеся Петровна
Priss, Оlesia
Zhukova, Valentina
Жукова, Валентина Федорівна
Жукова, Валентина Федоровна
Ключові слова: зберігання;плоди томату;антиоксиданти;мікробіологічні хвороби;фізіологічні розлади;хранение;плоды томата;антиоксиданты;микробиологические болезни;физиологические расстройства;storage;tomato fruits;antioxidants;microbiological diseases;physiological disorders
Дата публікації: 2011
Серія/номер: Збірник наукових праць ВНАУ: сільськогосподарські науки;№ 7 (47)
Короткий огляд (реферат): UK: Досліджено вплив обробки антиоксидантними препаратами на рівень роз-витку мікробіологічних і фізіологічних пошкоджень плодів томату при зберіганні. Встановлено, що використання комплексних композицій дозволяє максимально уповіль-нити розвиток мікробіологічних і фізіологічних порушень в плодах томату і подовжити термін їх зберігання. EN: The influencing of treatment by the antioxidant preparations on the level of micro-biological and physiological disorders of tomato frui during storage is explored. We revealed that the use complex compositions can best slow the development of microbiological and physio-logical disorders in fruit and prolong the period of storage. RU: Исследовано влияние обработки антиоксидантными препаратами на уровень раз-вития микробиологических и физиологических расстройств плодов томата при хранении. Установлено, что использование комплексных композиций позволяет максимально замедлить развитие микробиологических и физиологических нарушений в плодах томата и продлить их срок хранения.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4343
Розташовується у зібраннях:кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
60.pdf403.61 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити
Показати повний опис матеріалу Перевірити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.