Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4343
Назва: | Вплив антиоксидантів на рівень мікробіологічних і фізіологічних порушень в плодах томата при зберіганні |
Інші назви: | Влияние антиоксидантов на уровень микробиологических и физиологических нарушений В плодах томата при хранении Еffect antioxidants on the level microbiological and physiological disorder оf tomato during storage |
Автори: | Прісс, Олеся Петрівна Присс, Олеся Петровна Priss, Оlesia Zhukova, Valentina Жукова, Валентина Федорівна Жукова, Валентина Федоровна |
Ключові слова: | зберігання;плоди томату;антиоксиданти;мікробіологічні хвороби;фізіологічні розлади;хранение;плоды томата;антиоксиданты;микробиологические болезни;физиологические расстройства;storage;tomato fruits;antioxidants;microbiological diseases;physiological disorders |
Дата публікації: | 2011 |
Серія/номер: | Збірник наукових праць ВНАУ: сільськогосподарські науки;№ 7 (47) |
Короткий огляд (реферат): | UK: Досліджено вплив обробки антиоксидантними препаратами на рівень роз-витку мікробіологічних і фізіологічних пошкоджень плодів томату при зберіганні. Встановлено, що використання комплексних композицій дозволяє максимально уповіль-нити розвиток мікробіологічних і фізіологічних порушень в плодах томату і подовжити термін їх зберігання. EN: The influencing of treatment by the antioxidant preparations on the level of micro-biological and physiological disorders of tomato frui during storage is explored. We revealed that the use complex compositions can best slow the development of microbiological and physio-logical disorders in fruit and prolong the period of storage. RU: Исследовано влияние обработки антиоксидантными препаратами на уровень раз-вития микробиологических и физиологических расстройств плодов томата при хранении. Установлено, что использование комплексных композиций позволяет максимально замедлить развитие микробиологических и физиологических нарушений в плодах томата и продлить их срок хранения. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4343 |
Розташовується у зібраннях: | кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
60.pdf | 403.61 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Показати повний опис матеріалу
CORE Recommender
Перевірити
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.