Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4341
Назва: Динаміка фенольних речовин плодових овочів при зберіганні за дії антиоксидантів
Автори: Прісс, Олеся Петрівна
Присс, Олеся Петровна
Priss, Оlesia
Ключові слова: зберігання;перець;антиоксиданти;томати;огірки;кабачки;storage;antioxidants;pepper;tomatoes;cucumbers;zucchini;phenolic substances
Дата публікації: 2011
Серія/номер: Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України;Т.162, ч.1
Короткий огляд (реферат): EN: The influence complex antioxidants X + D + L on dynamics of phenolic substances in peppers, tomatoes, cucumbers and zucchini are investigated at storage. Established that antioxidant treatment inhibits the synthesis and decomposition of phenolic compounds that retard the ripening process and enhances the biological value of vegetables.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4341
Розташовується у зібраннях:кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
57.pdf145.03 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити
Показати повний опис матеріалу Перевірити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.