Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4341
Назва: | Динаміка фенольних речовин плодових овочів при зберіганні за дії антиоксидантів |
Автори: | Прісс, Олеся Петрівна Присс, Олеся Петровна Priss, Оlesia |
Ключові слова: | зберігання;перець;антиоксиданти;томати;огірки;кабачки;storage;antioxidants;pepper;tomatoes;cucumbers;zucchini;phenolic substances |
Дата публікації: | 2011 |
Серія/номер: | Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України;Т.162, ч.1 |
Короткий огляд (реферат): | EN: The influence complex antioxidants X + D + L on dynamics of phenolic substances in peppers, tomatoes, cucumbers and zucchini are investigated at storage. Established that antioxidant treatment inhibits the synthesis and decomposition of phenolic compounds that retard the ripening process and enhances the biological value of vegetables. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4341 |
Розташовується у зібраннях: | кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
57.pdf | 145.03 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Показати повний опис матеріалу
CORE Recommender
Перевірити
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.