Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4341
Title: Динаміка фенольних речовин плодових овочів при зберіганні за дії антиоксидантів
Authors: Прісс, Олеся Петрівна
Присс, Олеся Петровна
Priss, Оlesia
Keywords: зберігання;перець;антиоксиданти;томати;огірки;кабачки;storage;antioxidants;pepper;tomatoes;cucumbers;zucchini;phenolic substances
Issue Date: 2011
Series/Report no.: Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України;Т.162, ч.1
Abstract: EN: The influence complex antioxidants X + D + L on dynamics of phenolic substances in peppers, tomatoes, cucumbers and zucchini are investigated at storage. Established that antioxidant treatment inhibits the synthesis and decomposition of phenolic compounds that retard the ripening process and enhances the biological value of vegetables.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4341
Appears in Collections:кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
57.pdf145.03 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.