Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4340
Назва: Тривалість зберігання та вихід товарної продукції плодів огірка за дії екзогенних антиоксидантів
Інші назви: Effect of exogenous antioxidants on the duration of storage and yield marketable products of cucumber
Автори: Прісс, Олеся Петрівна
Присс, Олеся Петровна
Priss, Оlesia
Данченко, Олена Олександрівна
Данченко, Елена Александровна
Danchenko, Olena
Ключові слова: огірки;зберігання;антиоксиданти;товарна якість;природна втрата маси;температура зберігання;cucumber;storage;antioxidant;commercial quality;the natural decline in mass;storage temperature
Дата публікації: 2011
Серія/номер: Наукові доповіді НУБіП;№ 6 (28)
Короткий огляд (реферат): UK: Розглянуто вплив обробки антиоксидантним препаратом АКМ на тривалість зберігання та вихід товарної продукції плодів огірка. EN: The influence of AKM antioxidant treatment on the duration of storage and yield marketable products of cucumbers hybrids F1 Masha and Aphina at a storage temperature of 6 and 8 °C was investigated. Found that the use of exogenous antioxidants can increase the duration of cucumber fruit storage on 7 days, reduce the natural loss of weight by 67,8% and increase the yield of marketable products to 89,1 – 92,5%.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4340
Розташовується у зібраннях:кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
56.pdf110.78 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити
Показати повний опис матеріалу Перевірити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.