Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4340
Назва: | Тривалість зберігання та вихід товарної продукції плодів огірка за дії екзогенних антиоксидантів |
Інші назви: | Effect of exogenous antioxidants on the duration of storage and yield marketable products of cucumber |
Автори: | Прісс, Олеся Петрівна Присс, Олеся Петровна Priss, Оlesia Данченко, Олена Олександрівна Данченко, Елена Александровна Danchenko, Olena |
Ключові слова: | огірки;зберігання;антиоксиданти;товарна якість;природна втрата маси;температура зберігання;cucumber;storage;antioxidant;commercial quality;the natural decline in mass;storage temperature |
Дата публікації: | 2011 |
Серія/номер: | Наукові доповіді НУБіП;№ 6 (28) |
Короткий огляд (реферат): | UK: Розглянуто вплив обробки антиоксидантним препаратом АКМ на тривалість зберігання та вихід товарної продукції плодів огірка. EN: The influence of AKM antioxidant treatment on the duration of storage and yield marketable products of cucumbers hybrids F1 Masha and Aphina at a storage temperature of 6 and 8 °C was investigated. Found that the use of exogenous antioxidants can increase the duration of cucumber fruit storage on 7 days, reduce the natural loss of weight by 67,8% and increase the yield of marketable products to 89,1 – 92,5%. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4340 |
Розташовується у зібраннях: | кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
56.pdf | 110.78 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Показати повний опис матеріалу
CORE Recommender
Перевірити
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.