Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4335
Назва: | Мікробіологічні хвороби плодових овочів під час зберігання |
Інші назви: | Microbiological diseases during storage of vegetables |
Автори: | Прісс, Олеся Петрівна Присс, Олеся Петровна Рriss, Оlesia Жукова, Валентина Федорівна Жукова, Валентина Федоровна Zhukova, Valentina Бандура, Ірина Іванівна Бандура, Ирина Ивановна Bandura, Iryna |
Ключові слова: | мікробіологічні хвороби;зберігання;антиоксиданти;теплова обробка;microbiological diseases;storage;antioxidants;heat treatment |
Дата публікації: | 2015 |
Серія/номер: | Продовольча індустрія АПК;№ 5 |
Короткий огляд (реферат): | UK: Досліджено вплив теплової обробки плодових овочів бактерицидно антиоксидантною композицією на розвиток мікробіологічних хвороб. Встановлено, що її застосування знижує кількість мікроорганізмів на поверхні плодів і зменшує ризик мікробіологічної інвазії за подовженого терміну зберігання. EN: The influence of heat treatment of vegetables antibacterial antioxidant composition on the development of microbial disease. It is established that its use reduces the number of microorganisms on the fruit surface and reduces the risk of microbiological infestation for an extended period of storage. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4335 |
Розташовується у зібраннях: | кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
27.pdf | 582.43 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Показати повний опис матеріалу
CORE Recommender
Перевірити
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.