Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4335
Title: Мікробіологічні хвороби плодових овочів під час зберігання
Other Titles: Microbiological diseases during storage of vegetables
Authors: Прісс, Олеся Петрівна
Присс, Олеся Петровна
Рriss, Оlesia
Жукова, Валентина Федорівна
Жукова, Валентина Федоровна
Zhukova, Valentina
Бандура, Ірина Іванівна
Бандура, Ирина Ивановна
Bandura, Iryna
Keywords: мікробіологічні хвороби;зберігання;антиоксиданти;теплова обробка;microbiological diseases;storage;antioxidants;heat treatment
Issue Date: 2015
Series/Report no.: Продовольча індустрія АПК;№ 5
Abstract: UK: Досліджено вплив теплової обробки плодових овочів бактерицидно антиоксидантною композицією на розвиток мікробіологічних хвороб. Встановлено, що її застосування знижує кількість мікроорганізмів на поверхні плодів і зменшує ризик мікробіологічної інвазії за подовженого терміну зберігання. EN: The influence of heat treatment of vegetables antibacterial antioxidant composition on the development of microbial disease. It is established that its use reduces the number of microorganisms on the fruit surface and reduces the risk of microbiological infestation for an extended period of storage.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4335
Appears in Collections:кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
27.pdf582.43 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.