Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4327
Назва: | Вплив компонентного складу субстрату на біологічно активні речовини антиоксидантного типу в зелені базиліку |
Інші назви: | Влияние компонентного состава субстрата на биологически активные вещества антиоксидантного типа в зелени базилика Effect of the substrate composition on biologically active substances with antioxidant рroperties in basil |
Автори: | Прісс, Олеся Петрівна Присс, Олеся Петровна Priss, Olesia Бурдіна, Ірина Олександрівна Бурдина, Ирина Александровна Burdina, Iryna |
Ключові слова: | субстрат;васильки;паліфеноли;аскорбінова кислота;каротиноїди;ефірна олія |
Дата публікації: | 2017 |
Видавництво: | Мелітополь: ТДАТУ |
Серія/номер: | Праці Таврійського державного агротехнологічного університету;Вип. 17, т. 1 (С. 140-149) |
Короткий огляд (реферат): | EN: Effect of substrate component composition on accumulation of biologically active substances with antioxidant properties in basil was studied. It was determined that inclusion of perlite into substrate stimulates accumulation of poliphenols, ascorbic acid, carotenoids and essential oils in basil. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4327 |
Розташовується у зібраннях: | кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
5.pdf | 741.33 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Показати повний опис матеріалу
CORE Recommender
Перевірити
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.