Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4297
Назва: Патент на корисну модель № 90567 "Спосіб дефростації плодової, овочевої або ягідної продукції в цукровому сиропі"
Автори: Стручаєв, Микола Іванович
Стручаев, Николай Иванович
Struchaiev, Mykola
Григоренко, Олена Віталіївна
Григоренко, Елена Витальевна
Hryhorenko, Olena
Загорко, Надія Петрівна
Загорко, Надежда Петровна
Zahorko, Nadiia
Ключові слова: патент;дефростація;ягідна продукція;овочева продукція;цукровий сироп
Дата публікації: 2014
Видавництво: Державна служба інтелектуальної власності України
Короткий огляд (реферат): Спосіб дефростації плодової, овочевої або ягідної продукції в цукровому сиропі шляхом керованого процесу поновлення життєдіяльності клітин, в якому продукт виймається з холодильної камери та завантажується в камеру дефростації плодової, овочевої або ягідної продукції, де розморожується шляхом подавання теплоносія при поступовому підвищенні температури. Крім цього, дефростацію виконують у цукровому сиропі з додаванням харчового концентрату поліфенолів винограду, концентрація якого дорівнює значенням, які визначаються попередньо і дорівнюють осмотичному тиску всередині клітини плодової, овочевої або ягідної продукції, а температура теплоносія поступово протягом 2,5...5 годин підвищується до значень, вищих за кріоскопічну, і після досягнення температури +2...+4 °С поступово піднімається до необхідної температури.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4297
Розташовується у зібраннях:Патенти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2 патент.pdf3.24 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити
Показати повний опис матеріалу Перевірити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.