Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4297
Title: Патент на корисну модель № 90567 "Спосіб дефростації плодової, овочевої або ягідної продукції в цукровому сиропі"
Authors: Стручаєв, Микола Іванович
Стручаев, Николай Иванович
Struchaiev, Mykola
Григоренко, Олена Віталіївна
Григоренко, Елена Витальевна
Hryhorenko, Olena
Загорко, Надія Петрівна
Загорко, Надежда Петровна
Zahorko, Nadiia
Keywords: патент;дефростація;ягідна продукція;овочева продукція;цукровий сироп
Issue Date: 2014
Publisher: Державна служба інтелектуальної власності України
Abstract: Спосіб дефростації плодової, овочевої або ягідної продукції в цукровому сиропі шляхом керованого процесу поновлення життєдіяльності клітин, в якому продукт виймається з холодильної камери та завантажується в камеру дефростації плодової, овочевої або ягідної продукції, де розморожується шляхом подавання теплоносія при поступовому підвищенні температури. Крім цього, дефростацію виконують у цукровому сиропі з додаванням харчового концентрату поліфенолів винограду, концентрація якого дорівнює значенням, які визначаються попередньо і дорівнюють осмотичному тиску всередині клітини плодової, овочевої або ягідної продукції, а температура теплоносія поступово протягом 2,5...5 годин підвищується до значень, вищих за кріоскопічну, і після досягнення температури +2...+4 °С поступово піднімається до необхідної температури.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4297
Appears in Collections:Патенти

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2 патент.pdf3.24 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.