Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4159
Назва: | Наукові засади холодильного зберігання плодів з використанням обробки антиоксидантними речовинами: дис. ... д. т. н. : 05.18.13 |
Інші назви: | Scientific principles for refrigerated storage of fruits using antioxidant treatment. - Qualifying scientific work in the capacity of manuscript |
Автори: | Сердюк, Марина Єгорівна Сердюк, Марина Егоровна Serdyuk, Maryna |
Ключові слова: | кісточкові плоди;холодильне зберігання;зерняткові плоди |
Дата публікації: | 2018 |
Короткий огляд (реферат): | Uk: Дисертация присвячена розробці наукових засад холодильного зберігання зерняткових та кісточкових плодів з використанням обробки антиокседантними речовинами. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4159 |
Розташовується у зібраннях: | Дисертації, автореферати дисертацій |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
дисертація Сердюк.pdf | 9.47 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Показати повний опис матеріалу
CORE Recommender
Перевірити
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.