Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4098
Назва: Машини, обладнання та їх використання при переробці сільськогосподарської продукції. Лабораторний практикум: навчальний посібник
Автори: Ялпачик, Володимир Федорович
Олексієнко, Вадим Олександрович
Ялпачик, Федір Юхимович
Самойчук, Кирило Олегович
Гвоздєв, О. В.
Циб, Віктор Григорович
Паляничка, Надія Олександрівна
Шевченко, В. І.
Борхаленко, Ю. О.
Буденко, Сергій Федорович
Ялпачик, Владимир Федорович
Алексеенко, Вадим Александрович
Ялпачик, Федор Ефимович
Самойчук, Кирилл Олегович
Цыб, Виктор Григорьевич
Паляничка, Надежда Александровна
Буденко, Сергей Федорович
Yalpachyk, Volodymyr
Oleksiienko, Vadym
Yalpachyk, Fedir
Samoichuk, Kyryl
Tsyb, Viktor
Palianychka, Nadiia
Budenko, Serhii
Ключові слова: борошно;крупи;переробка;процес сортування;процес подрібнення;рослинна олія;виробництво хлібобулочних виробів;калібрування;виготовлення макаронних виробів;сортування
Дата публікації: 2015
Видавництво: Видавничий будинок ММД
Короткий огляд (реферат): Розглянуто основні конструкції машин та обладнання для переробки продукції рослинництва і тваринництва, їх конструкції і особливості використання. Надані відомості дозволяють студентам закріпити і поглибити одержані теоретичні знання і набути практичних навичок при виконанні експериментальної частини лабораторних робіт
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4098
Розташовується у зібраннях:Навчальні видання

Показати повний опис матеріалу Перевірити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.