Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4090
Назва: | Лабораторний практикум з дисципліни „процеси і апарати“: навчальний посібник |
Автори: | Ялпачик, Володимир Федорович Ялпачик, Владимир Федорович Yalpachyk, Volodymyr Ялпачик, Федір Юхимович Ялпачик, Федор Ефимович Yalpachyk, Fedir Бойко, Валентин Семенович Бойко, Валентин Семенович Boiko, Valentyn Буденко, Сергій Федорович Буденко, Сергей Федорович Budenko, Serhii Верхоланцева, Валентина Олександрівна Верхоланцева, Валентина Александровна Verkholantseva, Valentyna Циб, Віктор Григорович Цыб, Виктор Григорьевич Tsyb, Viktor |
Ключові слова: | охорона праці;молоткові дробарки;подрібнення сировини;оцінка якості;процес пресування;сепаратор;метод фільтрування;лопатева мішалка;коефіцієнт тертя;заморожування |
Дата публікації: | 2017 |
Видавництво: | Видавничий будинок Мелітопольської міської друкарні |
Короткий огляд (реферат): | Основною метою проведення робіт, наведених у даному посібнику, є закріплення теоретичних знань, поглиблення і конкретизація уявлень про процеси і апарати переробних та харчових виробництв, придбання навичок виконання налагоджувальних операцій. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4090 |
Розташовується у зібраннях: | Навчальні видання |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Лабораторний практикум з дисципліни Процеси і апарати 2017.pdf | 6.55 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Показати повний опис матеріалу
CORE Recommender
Перевірити
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.