Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4077
Назва: | Розрахунки обладнання харчових виробництв: навчальний посібник |
Автори: | Ялпачик, Володимир Федорович Буденко, Сергій Федорович Ялпачик, Федір Юхимович Гвоздєв, О. В. Циб, Віктор Григорович Бойко, Валентин Семенович Самойчук, Кирило Олегович Олексієнко, Вадим Олександрович Клевцова, Т. О. Паляничка, Надія Олександрівна Ялпачик, Владимир Федорович Буденко, Сергей Федорович Ялпачик, Федор Ефимович Цыб, Виктор Григорьевич Самойчук, Кирилл Олегович Алексеенко, Вадим Александрович Паляничка, Надежда Александровна Yalpachyk, Volodymyr Budenko, Serhii Yalpachyk, Fedir Tsyb, Viktor Boiko, Valentyn Samoichuk, Kyryl Oleksiienko, Vadym Palianychka, Nadiia |
Ключові слова: | розрахунки;абсорбція;дифузія;випарювання;розрахунок вовчка;розрахунок ковбасного шприца;розрахунок масловиготовлювача;розрахунок клапанного гомогенізатора;розрахунки змішувачів;розрахунок дозаторів |
Дата публікації: | 2014 |
Короткий огляд (реферат): | Посібник охоплює основні розділи навчальної дисципліни „Розрахунки та конструювання обладнання харчових виробництв“ і складається з прикладів комплексних розрахунків найбільш характерних машин і апаратів галузі. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4077 |
Розташовується у зібраннях: | Навчальні видання |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Книга-РКОХВ-вся.pdf | 6.08 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Показати повний опис матеріалу
CORE Recommender
Перевірити
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.