Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3974
Назва: Вплив погодних умов вегетаційного періоду на збереженість яблук в умовах Південного степу України
Інші назви: Влияние погодных условий вегетационного периода на сохранность яблок в условиях Южной Степи Украины
The influence of weather vegetation period of apples safety in southern steppes of Ukraine conditions
Автори: Байбєрова, Світлана Сергіївна
Байберова, Светлана Сергеевна
Baybеrova, Svitlana
Сердюк, Марина Єгорівна
Сердюк, Марина Егоровна
Serdyuk, Maryna
Ключові слова: яблука;збереженість;кількість опадів;сума активних температур;гідротермічний коефіцієнт;коефіцієнт кореляції
Дата публікації: 2013
Видавництво: Миколаївський національний аграрний університет
Серія/номер: Вісник аграрної науки Причорномор’я;Вип. 1
Короткий огляд (реферат): UK: Досліджено вплив погодних умов вегетаційного періоду на збе- реженість яблук. Встановлено, що обробка антиоксидантними ком- позиціями нівелює вплив багатьох негативних погодних чинників і дозволяє розробити моделі прогнозування збереженості яблук за од- ним із них. RU: периода на сохранность яблок в условиях Южной Степи Украины. Исследовано влияние погодных условий вегетационного периода на сохранность яблок. Установлено, что обработка антиоксидантными компо- зициями нивелирует влияние многих негативных погодных факторов и дает возможность разработки моделей прогнозирования сохранности яблок по од- ному из них. EN: The inuence of weather vegetation period of apples safety is investigated. It is established that treatment by antioxidants compositions eliminates many of the weather factors negative effects and allows the development of apples safety prognostication models for one of them.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3974
Розташовується у зібраннях:кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
16-171-177.pdf174.53 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити
Показати повний опис матеріалу Перевірити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.