Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3974
Назва: | Вплив погодних умов вегетаційного періоду на збереженість яблук в умовах Південного степу України |
Інші назви: | Влияние погодных условий вегетационного периода на сохранность яблок в условиях Южной Степи Украины The influence of weather vegetation period of apples safety in southern steppes of Ukraine conditions |
Автори: | Байбєрова, Світлана Сергіївна Байберова, Светлана Сергеевна Baybеrova, Svitlana Сердюк, Марина Єгорівна Сердюк, Марина Егоровна Serdyuk, Maryna |
Ключові слова: | яблука;збереженість;кількість опадів;сума активних температур;гідротермічний коефіцієнт;коефіцієнт кореляції |
Дата публікації: | 2013 |
Видавництво: | Миколаївський національний аграрний університет |
Серія/номер: | Вісник аграрної науки Причорномор’я;Вип. 1 |
Короткий огляд (реферат): | UK: Досліджено вплив погодних умов вегетаційного періоду на збе- реженість яблук. Встановлено, що обробка антиоксидантними ком- позиціями нівелює вплив багатьох негативних погодних чинників і дозволяє розробити моделі прогнозування збереженості яблук за од- ним із них. RU: периода на сохранность яблок в условиях Южной Степи Украины. Исследовано влияние погодных условий вегетационного периода на сохранность яблок. Установлено, что обработка антиоксидантными компо- зициями нивелирует влияние многих негативных погодных факторов и дает возможность разработки моделей прогнозирования сохранности яблок по од- ному из них. EN: The inuence of weather vegetation period of apples safety is investigated. It is established that treatment by antioxidants compositions eliminates many of the weather factors negative effects and allows the development of apples safety prognostication models for one of them. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3974 |
Розташовується у зібраннях: | кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
16-171-177.pdf | 174.53 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Показати повний опис матеріалу
CORE Recommender
Перевірити
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.