Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3937
Назва: | Аналітичні параметри процесу струминної гомогенізації молока з роздільною подачею вершків |
Автори: | Самойчук, Кирило Олегович Самойчук, Кирилл Олегович Samoichuk, Kyrylo Ковальов, Олександр Олександрович Ковалев, Александр Александрович Kovalov, Oleksandr |
Ключові слова: | аналітичні залежності;струминна гомогенізація;диспергування;процес;жирова фаза;вершки;жирова кулька;молоко;критерій Ньютона;критерій Вебера |
Дата публікації: | 2013 |
Серія/номер: | ОНАХТ;Вип. 43 |
Короткий огляд (реферат): | UK: У статті аналітично визначено головні параметри процесу струминної гомогенізації з роздільною подачею жирової фази. EN: The basic analytic parameters of the process jet-mixing homogenization of milk with the separated giving of creams are defined. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3937 |
Розташовується у зібраннях: | кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
5.Самойчук.К.О Аналітичні параметри процесу струминної гомогенізації молока з роздільною подачею вершків.pdf | 288.45 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Показати повний опис матеріалу
CORE Recommender
Перевірити
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.