Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3937
Title: Аналітичні параметри процесу струминної гомогенізації молока з роздільною подачею вершків
Authors: Самойчук, Кирило Олегович
Самойчук, Кирилл Олегович
Samoichuk, Kyrylo
Ковальов, Олександр Олександрович
Ковалев, Александр Александрович
Kovalov, Oleksandr
Keywords: аналітичні залежності;струминна гомогенізація;диспергування;процес;жирова фаза;вершки;жирова кулька;молоко;критерій Ньютона;критерій Вебера
Issue Date: 2013
Series/Report no.: ОНАХТ;Вип. 43
Abstract: UK: У статті аналітично визначено головні параметри процесу струминної гомогенізації з роздільною подачею жирової фази. EN: The basic analytic parameters of the process jet-mixing homogenization of milk with the separated giving of creams are defined.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3937
Appears in Collections:кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика

Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.