Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3937
Title: | Аналітичні параметри процесу струминної гомогенізації молока з роздільною подачею вершків |
Authors: | Самойчук, Кирило Олегович Самойчук, Кирилл Олегович Samoichuk, Kyrylo Ковальов, Олександр Олександрович Ковалев, Александр Александрович Kovalov, Oleksandr |
Keywords: | аналітичні залежності;струминна гомогенізація;диспергування;процес;жирова фаза;вершки;жирова кулька;молоко;критерій Ньютона;критерій Вебера |
Issue Date: | 2013 |
Series/Report no.: | ОНАХТ;Вип. 43 |
Abstract: | UK: У статті аналітично визначено головні параметри процесу струминної гомогенізації з роздільною подачею жирової фази. EN: The basic analytic parameters of the process jet-mixing homogenization of milk with the separated giving of creams are defined. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3937 |
Appears in Collections: | кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
5.Самойчук.К.О Аналітичні параметри процесу струминної гомогенізації молока з роздільною подачею вершків.pdf | 288.45 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.