Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3925
Назва: | Досвід кафедри «Технічні системи технологій тваринництва» з вирощування перепелів |
Автори: | Болтянський, Борис Володимирович Болтянский, Борис Владимирович Boltianskyi, Borys Болтянська, Наталя Іванівна Болтянская, Наталья Ивановна Boltianska, Natalia Дереза, Сергій Володимирович Дереза, Сергей Владимирович Dereza, Serhii Григоренко, Сергій Михайлович Григоренко, Сергей Михайлович Hryhorenko, Serhii Комар, Артем Станіславович Комар, Артем Станиславович Komar, Artem |
Ключові слова: | перепел;перепелині яйця;годівля перепелів;вимоги;вирощування перепелів;підігрів інкубатора;провітрювання |
Дата публікації: | 2018 |
Серія/номер: | Щомісячний науково-практичний журнал «Тваринництво сьогодні»;№ 4 (С. 2-9) Матеріали регіональної науково-практичної конференції: Актуальні проблеми розвитку малого та середнього підприємництва ( м. Мелітополь, 12 грудня 2017р. ) (С. 30-32) |
Короткий огляд (реферат): | Перепел – маленька пташка, що приносить величезну користь. Як відомо, перепелині яйця мають величезний попит у всьому світі. Кожному вони відомі своїми унікальними лікувальними особливостями. Більше того, про цілющі властивості перепелиних яєць і м’яса люди знають з давніх часів. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3925 |
Розташовується у зібраннях: | кафедра Технічний сервіс та системи в АПК |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
2.pdf | 5.8 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Показати повний опис матеріалу
CORE Recommender
Перевірити
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.