Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3903
Назва: | Експериментальне визначення коефіцієнта теплопровідності при заморожуванні |
Інші назви: | Экспериментальное определение коэффициента теплопроводности при замораживании Experimental determination of thermophysical features of squash and pumpkin at freezing |
Автори: | Ялпачик, Володимир Федорович Ялпачик, Владимир Федорович Yalpachyk, Volodymyr Стручаєв, Микола Іванович Стручаев, Николай Иванович Struchaiev, Mykola Тарасенко, Віра Григорівна Тарасенко, Вера Григорьевна Tarasenko, Vira |
Ключові слова: | температура;заморожування;коефіцієнт теплопровідності;кабачки;гарбуз;технологія заморожування;режими заморожування;розморожування;овочі;коефіцієнт теплопровідності |
Дата публікації: | 2017 |
Серія/номер: | Праці Таврійського державного агротехнологічного університету;Вип. 17, т. 1 (С. 113-118) |
Короткий огляд (реферат): | UK: Розглянуто прилад та методику для визначення коефіцієнта теплопровідності, наводяться результати досліджень коефіцієнта теплопровідності кабачків і гарбузів, які можуть використовуватися при розробці технології заморожування і зберігання. RU: Рассмотрено прибор и методику для определения коэффициента теплопроводности, приведены результаты исследований коэффициента теплопроводности кабачков и тыквы, которые могут использоваться при разработке технологии замораживания и хранения. EN: The results of researches of thermophysical features of squash and pumpkin, which can be used for development of technology of freezing and storage, are resulted in this paper. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3903 |
Розташовується у зібраннях: | кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
46. Експериментальне визначення коефіцієнта теплопровідності при заморожуванні .pdf | 546.72 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Показати повний опис матеріалу
CORE Recommender
Перевірити
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.