Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3903
Назва: Експериментальне визначення коефіцієнта теплопровідності при заморожуванні
Інші назви: Экспериментальное определение коэффициента теплопроводности при замораживании
Experimental determination of thermophysical features of squash and pumpkin at freezing
Автори: Ялпачик, Володимир Федорович
Ялпачик, Владимир Федорович
Yalpachyk, Volodymyr
Стручаєв, Микола Іванович
Стручаев, Николай Иванович
Struchaiev, Mykola
Тарасенко, Віра Григорівна
Тарасенко, Вера Григорьевна
Tarasenko, Vira
Ключові слова: температура;заморожування;коефіцієнт теплопровідності;кабачки;гарбуз;технологія заморожування;режими заморожування;розморожування;овочі;коефіцієнт теплопровідності
Дата публікації: 2017
Серія/номер: Праці Таврійського державного агротехнологічного університету;Вип. 17, т. 1 (С. 113-118)
Короткий огляд (реферат): UK: Розглянуто прилад та методику для визначення коефіцієнта теплопровідності, наводяться результати досліджень коефіцієнта теплопровідності кабачків і гарбузів, які можуть використовуватися при розробці технології заморожування і зберігання. RU: Рассмотрено прибор и методику для определения коэффициента теплопроводности, приведены результаты исследований коэффициента теплопроводности кабачков и тыквы, которые могут использоваться при разработке технологии замораживания и хранения. EN: The results of researches of thermophysical features of squash and pumpkin, which can be used for development of technology of freezing and storage, are resulted in this paper.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3903
Розташовується у зібраннях:кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика

Показати повний опис матеріалу Перевірити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.