Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3893
Назва: Обгрунтування критеріїв придатності столового винограду до низькотемпературного заморожування: автореферат дис. ... канд. с.-г. наук : 06.01.15
Інші назви: Обоснование критериев пригодности столового винограда к низкотемпературному замораживанию
Substantiation of criteria suitability for a table grape to low-temperature freezing
Автори: Кюрчева, Людмила Николаевна
Кюрчева, Людмила Миколаївна
Kiurcheva, Liudmyla
Ключові слова: столовый виноград;низкотемпературное замораживание;дегустационная оценка;фенольные вещества;пектиновые вещества;оксидоредуктазы;дефростация;хранение;a table grape;a variety;low-temperature freezing;tasting assessment;size of loss of juice;phenolic materials;oxidoreductases;зберігання;дегустаційна оцінка;величина втрати соку;оксидоредуктази;фенольні сполуки;низькотемпературне заморожування
Дата публікації: 2007
Видавництво: Київ: Національний аграрний університет
Короткий огляд (реферат): Uk: Робота присвячена комплексній оцінці і обгрунтування критеріїв придатності районованих і перспективних сортів винограду, вирощених в степовій зоні України до низькотемпературного заморожування. Ru: Работа посвящена комплексной оценке и обоснованию критериев пригодности районированных и перспективных сортов винограда, выращенных в степной зоне Украины к низкотемпературному замораживанию. En: Results concerning studying the operability, zoned varieties and promising varieties of a table grape of austral steppe of Ukraine to low-temperature freezing and long-term storage on organoleptic and physicobiological indexes (size of loss of juice, the sum of saccharums, titrated acids, vitamin C, the sum of phenolic materials, oxidoreductases) are submitted.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3893
Розташовується у зібраннях:Дисертації, автореферати дисертацій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
25 Автореферат Кюрчева Л.Н..pdf3.88 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити
Показати повний опис матеріалу Перевірити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.