Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3893
Назва: | Обгрунтування критеріїв придатності столового винограду до низькотемпературного заморожування: автореферат дис. ... канд. с.-г. наук : 06.01.15 |
Інші назви: | Обоснование критериев пригодности столового винограда к низкотемпературному замораживанию Substantiation of criteria suitability for a table grape to low-temperature freezing |
Автори: | Кюрчева, Людмила Николаевна Кюрчева, Людмила Миколаївна Kiurcheva, Liudmyla |
Ключові слова: | столовый виноград;низкотемпературное замораживание;дегустационная оценка;фенольные вещества;пектиновые вещества;оксидоредуктазы;дефростация;хранение;a table grape;a variety;low-temperature freezing;tasting assessment;size of loss of juice;phenolic materials;oxidoreductases;зберігання;дегустаційна оцінка;величина втрати соку;оксидоредуктази;фенольні сполуки;низькотемпературне заморожування |
Дата публікації: | 2007 |
Видавництво: | Київ: Національний аграрний університет |
Короткий огляд (реферат): | Uk: Робота присвячена комплексній оцінці і обгрунтування критеріїв придатності районованих і перспективних сортів винограду, вирощених в степовій зоні України до низькотемпературного заморожування. Ru: Работа посвящена комплексной оценке и обоснованию критериев пригодности районированных и перспективных сортов винограда, выращенных в степной зоне Украины к низкотемпературному замораживанию. En: Results concerning studying the operability, zoned varieties and promising varieties of a table grape of austral steppe of Ukraine to low-temperature freezing and long-term storage on organoleptic and physicobiological indexes (size of loss of juice, the sum of saccharums, titrated acids, vitamin C, the sum of phenolic materials, oxidoreductases) are submitted. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3893 |
Розташовується у зібраннях: | Дисертації, автореферати дисертацій |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
25 Автореферат Кюрчева Л.Н..pdf | 3.88 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Показати повний опис матеріалу
CORE Recommender
Перевірити
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.