Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3887
Назва: Дослідження процесу теплообміну при охолодженні шару зерна пшениці
Інші назви: Исследование процесса теплообмена при охлаждении слоя зерна пшеницы
Investigation of the process of heat exchange with the cooling layer of wheat
Автори: Ялпачик, Володимир Федорович
Ялпачик, Владимир Федорович
Yalpachyk, Volodymyr
Кюрчев, Сергій Володимирович
Кюрчев, Сергей Владимирович
Kiurchev, Serhii
Стручаєв, Микола Іванович
Стручаев, Николай Иванович
Struchaiev, Mykola
Верхоланцева, Валентина Олександрівна
Верхоланцева, Валентина Александровна
Verkholantseva, Valentyna
Ключові слова: зберігання зерна;охолодження;ефективний спосіб зберігання;зерносховище;теплова енергія;вентилятор;зміни температури;теплообмін;зерно;теплопровідність
Дата публікації: 2015
Серія/номер: Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства ім. Петра Василенко;Вип. 165, т. 2
Короткий огляд (реферат): UK: У статті представлено ефективний спосіб зберігання зерна,а саме розглянуто процес охолодження шару зерна пшениці при зберіганні у металевому зерносховищі. В результаті аналізу наведені 2 етапи технології зберігання зерна із застосуванням охолодження . RU: В статье представлен эффективный способ хранения зерна, а именно рассмотрен процесс охлаждения слоя зерна пшеницы при хранении в металлическом зернохранилище. В результате анализа приведены 2 этапа технологии хранения зерна с применением охлаждения. EN: The paper presents an effective way to store grain, namely through the process of cooling the layer of wheat in storage in the metallic silos. The analysis shows the two stage technology for storage of grain with cooling.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3887
Розташовується у зібраннях:кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика

Показати повний опис матеріалу Перевірити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.