Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3860
Назва: | Комплексная оценка качества некоторых видов растительной продукции при ее замораживании и в процессе хранения |
Автори: | Ялпачик, Владимир Федорович Yalpachyk, Volodymyr Буденко, Сергій Федорович Буденко, Сергей Федорович Budenko, Serhii |
Науковий керівник: | Ялпачик, Володимир Федорович |
Ключові слова: | методы замораживания;сроки хранения;критерии качества продукта;комплексный метод оценки качества;criteria of quality of product;complex method of estimation of quality;shelf-lives;vethods of freezing |
Дата публікації: | 2008 |
Серія/номер: | Холодильна техніка і технологія;№ 3 (113) |
Короткий огляд (реферат): | В статье приводятся методика и результаты сравнительной оценки качества некоторых видов замороженной плодоовощной продукции в динамике ее хранения с помощью общего комплексного показателя качества. Подтверждены достоинства метода замораживания под давлением. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3860 |
Розташовується у зібраннях: | кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
4. Комплексная оценка качества некоторых видов растительной продукции при ее замораживании и в процессе хранения.pdf | 449.2 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Показати повний опис матеріалу
CORE Recommender
Перевірити
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.