Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3799
Назва: Теоретичне дослідження технології вакуумного охолодження при зберіганні продукції рослинництва
Інші назви: Теоретическое исследование использования технологии вакуумного охлаждения при хранении растительной продукции
Theoretical investigation of vacuum cooling technology for storage of plant products
Автори: Ломейко, Олександр Петрович
Єфіменко, Лілія Василівна
Ломейко, Александр Петрович
Lomeiko, Oleksandr
Efimenko, Liliia
Ключові слова: зберігання;охолодження;вакуумне охолодження;якість продукції;термін зберігання;швидкість охолодження;втрата ваги;овочі;вакуумний охолоджувач
Дата публікації: 2015
Серія/номер: Праці Таврійського державного агротехнологічного університету;Вип. 15, т. 4 (С. 56-65)
Короткий огляд (реферат): UK: У статті надається теоретичне дослідження використання технології вакуумного охолодження в процесі переробки сільськогосподарської продукції. Розглянуто переваги та недоліки методу та діапазон можливого застосування. Зроблено висновок, що подальші дослідження технології з метою впровадження в переробну промисловість України є доцільними. RU: В статье проводится теоретическое исследование использования технологии вакуумного охлаждения в процессе переработки сельскохозяйственной продукции. Рассматриваются преимущества, недостатки метода и диапазон возможного использования. Сделан вывод, что дальнейшее исследование технологии с целью внедрения в перерабатывающую промышленность Украины является целесообразным. EN: The article provides theoretical investigation of vacuum cooling technology for the agricultural processing industry. The advantages and disadvantages of the method and possible range of applications were considered. The conclusion is made that further researching of the technology with the purpose of implementation to Ukraine food processing industry is appropriate.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3799
Розташовується у зібраннях:кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ТЕОРЕТИЧНЕ ДОСЛІДЖЕННЯ ВИКОРИСТАННЯ ТЕХНОЛОГІЇ.pdf771.62 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити
Показати повний опис матеріалу Перевірити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.