Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3798
Назва: | Роль технічного сервісу при забезпеченні високоефективного функціонування технологічного процесу виробництва продукції тваринництва |
Автори: | Болтянська, Наталя Іванівна Болтянская, Наталья Ивановна Boltianska, Natalia |
Ключові слова: | технічний сервіс;забезпечення;функціонування;технологічний процес;виробництво;продукція;тваринництво;технический сервис;обеспечение;функционирование;технологический процесс;производство;продукция;животноводство |
Дата публікації: | 2016 |
Видавництво: | Житомирський національний агроекологічний університет |
Серія/номер: | Передові технології виробництва і переробки сільськогосподарської продукції, енергозбереження та забезпечення тепловою й електричною енергією. Перспективи та проблеми впровадження в сільське господарство Полісся: зб. доп. учасників шостої наукової конференції Інженерно-технічного факультету ЖНАЕУ (м. Житомир, 24 листопада 2016 р.) |
Короткий огляд (реферат): | UK: В тезисах розкрито роль технічного сервісу при забезпеченні високоефективного функціонування технологічного процесу виробництва продукції тваринництва. Також зазначено, що для стійлового устаткування характерні і механічні ушкодження внаслідок фізичної дії тварин, найчастіше ці ушкодження характеризуються деформаціями різного ступеню. RU: В тезисах раскрыта роль технического сервиса при обеспечении высокоэффективного функционирования технологического процесса производства продукции животноводства. Также указано, что для стойлового оборудования характерны и механические повреждения вследствие физического воздействия животных, чаще всего эти повреждения характеризуются деформациями различной степени. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3798 |
Розташовується у зібраннях: | кафедра Технічний сервіс та системи в АПК |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
27-29_copy.pdf | 263.95 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Показати повний опис матеріалу
CORE Recommender
Перевірити
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.