Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3794
Назва: Використання методу вакуумного охоложення для попереднього охолодження плодів черешні
Автори: Ломейко, Олександр Петрович
Ломейко, Александр Петрович
Lomeiko, Oleksandr
Єфіменко, Лілія Василівна
Ефименко, Лилия Васильевна
Yefimenko, Liliia
Ключові слова: охорона навколишнього середовища;зберігання;охолодження;вакуумне охолодження;якість продукції;термін зберігання;швидкість охолодження;втрата ваги;овочі;вакуумний охолоджувач;environmental protection;storage;cooling;vacuum cooling;product quality;shelf life;cooling rate;weight loss;vegetables;vacuum cooler
Дата публікації: 2016
Серія/номер: Актуальні проблеми енергетики та екології : матеріали XVI Всеукраїнської науково-технічної конференції;
Короткий огляд (реферат): UK: У статті надано аналіз науково-експериментального дослідження процесу вакуумного охолодження плодів черешні. Проведено порівняння різних режимів вакуумного охолодження. Зроблено висновок, що метод вакуумного охолодження є ефективним та підходить для охолодження плодів черешні. EN: The article provides analysis of scientific and experimental studies of vacuum cooling process of cherries. A comparison of different vacuum cooling modes was performed. The conclusion is made that method of vacuum cooling is effective and suitable for cherries cooling.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3794
Розташовується у зібраннях:кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика

Показати повний опис матеріалу Перевірити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.