Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3794
Назва: | Використання методу вакуумного охоложення для попереднього охолодження плодів черешні |
Автори: | Ломейко, Олександр Петрович Ломейко, Александр Петрович Lomeiko, Oleksandr Єфіменко, Лілія Василівна Ефименко, Лилия Васильевна Yefimenko, Liliia |
Ключові слова: | охорона навколишнього середовища;зберігання;охолодження;вакуумне охолодження;якість продукції;термін зберігання;швидкість охолодження;втрата ваги;овочі;вакуумний охолоджувач;environmental protection;storage;cooling;vacuum cooling;product quality;shelf life;cooling rate;weight loss;vegetables;vacuum cooler |
Дата публікації: | 2016 |
Серія/номер: | Актуальні проблеми енергетики та екології : матеріали XVI Всеукраїнської науково-технічної конференції; |
Короткий огляд (реферат): | UK: У статті надано аналіз науково-експериментального дослідження процесу вакуумного охолодження плодів черешні. Проведено порівняння різних режимів вакуумного охолодження. Зроблено висновок, що метод вакуумного охолодження є ефективним та підходить для охолодження плодів черешні. EN: The article provides analysis of scientific and experimental studies of vacuum cooling process of cherries. A comparison of different vacuum cooling modes was performed. The conclusion is made that method of vacuum cooling is effective and suitable for cherries cooling. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3794 |
Розташовується у зібраннях: | кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Використання методу вакуумного охолодження для попереднього охолодження плодів черешні.pdf | 446.05 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Показати повний опис матеріалу
CORE Recommender
Перевірити
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.