Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3791
Назва: Стабілізація зеленого забарвлення при зберіганні овочів
Автори: Прісс, Олеся Петрівна
Присс, Олеся Петровна
Priss, Olesia
Кулик, Аліна Степанівна
Кулик, Алина Степановна
Kulik, Alina
Ключові слова: колір;зберігання;зелень петрушки;огірки;кабачки;антиоксиданти;хлорофіли;каротиноїди;якість
Дата публікації: 2014
Серія/номер: Восточно-европейский журнал передовых технологий;№4/10
Короткий огляд (реферат): Uk: Досліджено вплив антиоксидантних препаратів на зміни кольору при зберіганні зелені петрушки, огір- ків та кабачків. Для сповільнення розпаду хлорофілів, каротиноїдів та підтримання високої якості овочів, що мають зелене забарвлення, запропоновано післяз- биральну теплову обробку розчином антиоксидан- ту, що містить хлорофіліпт для огірків і кабачків та використання живильного розчину з антиоксиданта- ми для петрушки.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3791
Розташовується у зібраннях:кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
1.pdf563.93 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити
Показати повний опис матеріалу Перевірити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.