Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3789
Назва: | Використання вакуумного охолодження при зберіганні плодів черешні |
Автори: | Ломейко, Олександр Петрович Ломейко, Александр Петрович Lomeiko, Oleksandr Єфіменко, Лілія Василівна Yefimenko, Liliia Ефименко, Лилия Васильевна |
Ключові слова: | зберігання;переробка;продукції рослинництва;технології переробки;збирання;технологія вакуумного охолодження;ефективність;комбіноване використання;короткострокове зберігання;науковий експеримент |
Дата публікації: | 2017 |
Серія/номер: | Проблеми конструювання, виробництва та експлуатації сільськогосподарської техніки : матеріали XІ Міжнародної науково-практичної конференції (Кропивницький, 1-3 листопада 2017 р.); (С. 102-103) |
Короткий огляд (реферат): | Галузь, які забезпечує зберігання та переробку сільськогосподарської продукції, є важливим елементом агропромислового комплексу України. Від ступеню її розвитку, технічного оснащення особливо залежить раціональне використання продукції рослинництва, яке є найбільш розвиненим напрямом у сільському господарстві Південного регіону України. Забезпечення якісної переробки та зберігання рослинної та плодоягідної продукції є актуальною проблемою сучасного сільського господарства. Розробка та впровадження прогресивних технологій переробки та зберігання продукції рослинництва є одним із рішень цього питання. Швидке охолодження плодів та ягід одразу ж після збирання врожаю сприяє максимальному збереженню якості плодово-ягідної продукції та розширенню терміну її придатності. Черешня є одною з найбільш розповсюджених плодових культур на півдні України. Високі смакові та дієтичні властивості плодів черешні, раннє достигання, щорічне плодоносіння зумовили вихід культури на одне з перших місць за прибутковістю. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3789 |
Розташовується у зібраннях: | кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Використання вакуумного охолодження при зберіганні плодів черешні.pdf | 152.33 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Показати повний опис матеріалу
CORE Recommender
Перевірити
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.