Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3785
Назва: Експериментальні дослідження процесу змішування води з концентратом у протитечійно-струминному змішувачі
Інші назви: Experimental investigations of the process of mixing liquids in a counter-jet mixer
Автори: В’юник, Ольга Володимирівна
Вьюник, Ольга Владимировна
Viunyk, Olha
Самойчук, Кирило Олегович
Самойчук, Кирилл Олегович
Samoichuk, Kyrylo
Смєлов, Андрій Олександрович
Смелов, Андрей Александрович
Smielov, Andrii
Паніна, Валерія Валеріївна
Панина, Валерия Валерьевна
Ключові слова: струминне змішування;протитечійно-струминний змішувач;змішувач солодких напоїв;перемішування води з концентратом;залежності вмісту концентрату;тиск подачі води;jet mixing;experimental research;counter-jet mixer;mixer of sweet drinks;mixing of water with concentrate
Дата публікації: 2018
Серія/номер: Slovak international scientific journal;№ 14, Vol. 1
Короткий огляд (реферат): UK: Представлено результати експериментальних досліджень процесу протитечійно-струминного змішування води з концентратом для виготовлення солодких напоїв. Надано схему експериментальної установки, описано принцип її роботи. Наведені залежності вмісту концентрату в змішаному розчині від тиску подачі води, напору концентрату, величини кільцевого зазору в приймальній камері і відстані між форсунками. Представлено оптимальні конструктивно-технологічні параметри змішувача для забезпечення необхідного вмісту концентрату в готовому розчині. EN: The results of experimental studies of the process of counter-jet mixing of water with a concentrate for the production of sweet drinks are presented. The scheme of the experimental setup is given, describes principle of operation. The dependences of the content of concentrate in the mixed solution on the pressure of the water supply, concentrate pressure, the size of the annular gap in the receiving chamber and the distance between the nozzles are given. The optimal design and technological parameters of the mixer were determined to provide the required concentrate content in the finished solution.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3785
Розташовується у зібраннях:кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
124.Experimental investigations of the process of mixing liquids in a counter-jet mixer.pdf347.41 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити
Показати повний опис матеріалу Перевірити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.