Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3657
Назва: Вплив біофлаваноїдів вівса посівного на антиоксидантну активність та жирнокислотний склад тканин печінки гусей
Автори: Данченко, Олена Олександрівна
Данченко, Елена Александровна
Danchenko, Olena
Здоровцева, Любов Миколаївна
Здоровцева, Любовь Николаевна
Zdorovtseva, Liubov
Коляденко, Вікторія Вікторівна
Коляденко, Виктория Викторовна
Koliadenko, Viktoriia
Рубан, Г. В.
Рубан, А. В.
Ruban, A.
Ключові слова: ліпопероксидація;печінка гусей;впливу екстракту вівса;жирнокислотний склад тканин печінки гусей;антиоксидантну активність;вплив біофлавоноїдів
Дата публікації: 2017
Видавництво: Вінниця: ВНУ
Серія/номер: Інноваційні технології виробництва та переробки тваринницької продукції: зб. матер. міжнар. науково-практичн. интернет-конференції (12 грудня 2017 р., м. Вінниця);
Короткий огляд (реферат): Uk: Ліпопероксидація – нормальний фізіологічний процес, що відіграє найважливішу роль у функціонуванні біохімічних систем клітин. Проте, надмірна інтенсифікація пероксидного окиснення ліпідів (ПОЛ) призводить до негативних перебудов. У підтримці гомеостазу організму птиці на всіх етапах розвитку важлива роль належить системі антиоксидантного захисту (АОЗ). Вона забезпечує інактивацію продуктів пероксидного окиснення ліпідів, запобігає їхньому нагромадженню в тканинах та сприяє відновленню окиснених сполук.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3657
Розташовується у зібраннях:кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
6.pdf301.39 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити
Показати повний опис матеріалу Перевірити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.