Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3657
Назва: | Вплив біофлаваноїдів вівса посівного на антиоксидантну активність та жирнокислотний склад тканин печінки гусей |
Автори: | Данченко, Олена Олександрівна Данченко, Елена Александровна Danchenko, Olena Здоровцева, Любов Миколаївна Здоровцева, Любовь Николаевна Zdorovtseva, Liubov Коляденко, Вікторія Вікторівна Коляденко, Виктория Викторовна Koliadenko, Viktoriia Рубан, Г. В. Рубан, А. В. Ruban, A. |
Ключові слова: | ліпопероксидація;печінка гусей;впливу екстракту вівса;жирнокислотний склад тканин печінки гусей;антиоксидантну активність;вплив біофлавоноїдів |
Дата публікації: | 2017 |
Видавництво: | Вінниця: ВНУ |
Серія/номер: | Інноваційні технології виробництва та переробки тваринницької продукції: зб. матер. міжнар. науково-практичн. интернет-конференції (12 грудня 2017 р., м. Вінниця); |
Короткий огляд (реферат): | Uk: Ліпопероксидація – нормальний фізіологічний процес, що відіграє найважливішу роль у функціонуванні біохімічних систем клітин. Проте, надмірна інтенсифікація пероксидного окиснення ліпідів (ПОЛ) призводить до негативних перебудов. У підтримці гомеостазу організму птиці на всіх етапах розвитку важлива роль належить системі антиоксидантного захисту (АОЗ). Вона забезпечує інактивацію продуктів пероксидного окиснення ліпідів, запобігає їхньому нагромадженню в тканинах та сприяє відновленню окиснених сполук. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3657 |
Розташовується у зібраннях: | кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
6.pdf | 301.39 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Показати повний опис матеріалу
CORE Recommender
Перевірити
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.