Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3656
Title: Ефективність гомогенізації молока в пульсаційному апараті з вібруючим ротором
Other Titles: Milk homogenization efficiency in the pulsation mechanism with a vibrating rotor
Authors: Самойчук, К. О.
Івженко, А. О.
Samoichuk, K.
Ivzhenko, Oleksandr
Keywords: молоко;ротор;енерговитрати;діаметр ротора;частоти обертання;енергоефективність апарату;критерії Вебера;статор
Issue Date: 2015
Series/Report no.: Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства;Вип. 166
Abstract: UK: У статті для визначення ефективності гомогенізації молока в пульсаційному апараті з вібруючим ротором введений показник, який враховує ступінь подрібнення жирової фази та питомі енерговитрати. В результаті аналізу цього показника досліджено вплив основних факторів: діаметру ротора, частоти обертання, кількості отворів і амплітуди вібрації ротора на енергоефективність апарату. EN: In the article to determine the efficiency of milk homogenization in the pulsation mechanism with a vibrating rotor we introduced the index which takes into account the dispersing degree of the fatty phase and specific power inputs. This index analysis defined the influence of the main factors: rotor diameter, rotation frequency, amount of openings and amplitude of rotor vibration on the efficiency of the mechanism.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3656
Appears in Collections:кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика

Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.