Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3643
Назва: Вплив способів післязбиральної обробки природними антиоксидантами на вихід стандартної продукції плодів груші сорту Деканка зимова при тривалому зберіганні
Інші назви: Influensethe of the postgathering processing by natural on the output of standart production of pear Dikanka zimova fruits at long storage
Влияние способов послеуборочной обработки природными антиоксидантами на выход стандартной продукции плодов груши сорта Деканка зимняя при длительном хранении
Автори: Сердюк, Марина Єгорівна
Сердюк, Марина Егоровна
Serdyuk, Maryna
Гапріндашвілі, Нона Арчилівна
Гаприндашвили, Нона Арчиловна
Gaprindashvili, Nona
Ключові слова: плоди;антиоксиданти;зберігання;екстракт сосни;лецетин;гліцерин
Дата публікації: 2013
Серія/номер: Вісник Полтавської державної аграрної академії;
Короткий огляд (реферат): Uk: Досліджувався вплив двох способів післязбиральної обробки препаратами природного походження на зміни товарних якостей плодів груші сорту Деканка зимова при тривалому зберіганні. En: Influensethe of two ways of the postgathering processing by preparations of a natural origin on commodity properties changes of pear Dikanka zimova fruits after long storage are. Ru: Исследовалось влияние двух способов послеуборочной обработки препаратами природного происхождения на изменение товарных качеств плодов груши сорту Деканка зимняя при длительном хранении.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3643
Розташовується у зібраннях:кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
17.pdf275.36 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити
Показати повний опис матеріалу Перевірити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.