Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3643
Назва: | Вплив способів післязбиральної обробки природними антиоксидантами на вихід стандартної продукції плодів груші сорту Деканка зимова при тривалому зберіганні |
Інші назви: | Influensethe of the postgathering processing by natural on the output of standart production of pear Dikanka zimova fruits at long storage Влияние способов послеуборочной обработки природными антиоксидантами на выход стандартной продукции плодов груши сорта Деканка зимняя при длительном хранении |
Автори: | Сердюк, Марина Єгорівна Сердюк, Марина Егоровна Serdyuk, Maryna Гапріндашвілі, Нона Арчилівна Гаприндашвили, Нона Арчиловна Gaprindashvili, Nona |
Ключові слова: | плоди;антиоксиданти;зберігання;екстракт сосни;лецетин;гліцерин |
Дата публікації: | 2013 |
Серія/номер: | Вісник Полтавської державної аграрної академії; |
Короткий огляд (реферат): | Uk: Досліджувався вплив двох способів післязбиральної обробки препаратами природного походження на зміни товарних якостей плодів груші сорту Деканка зимова при тривалому зберіганні. En: Influensethe of two ways of the postgathering processing by preparations of a natural origin on commodity properties changes of pear Dikanka zimova fruits after long storage are. Ru: Исследовалось влияние двух способов послеуборочной обработки препаратами природного происхождения на изменение товарных качеств плодов груши сорту Деканка зимняя при длительном хранении. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3643 |
Розташовується у зібраннях: | кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
17.pdf | 275.36 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Показати повний опис матеріалу
CORE Recommender
Перевірити
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.