Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3637
Назва: | Ефективність зберігання плодів груші з використанням антиоксидантів |
Інші назви: | Efficiency of fruit storage pears with using of antioxidants |
Автори: | Гапріндашвілі, Нона Арчилівна Гаприндашвили, Нона Арчиловна Gaprindashvili, Nona Кюрчева, Людмила Миколаївна Кюрчева, Людмила Николаевна Kiurcheva, Liudmyla Войцехівський, В. І. Войцеховский, В. И. Voytsekhivskyy, V. |
Ключові слова: | плоди груші;антиоксиданти;рентабельність;прибуток;fruits pears;antioxidants;level of profitability;income |
Дата публікації: | 2012 |
Серія/номер: | Наукові доповіді НУБіП;№ 5 (34) |
Короткий огляд (реферат): | En: Established that the processing of fruits pear antioxidant preparations to longterm storage provides increased profitability at average of 28-35%. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3637 |
Розташовується у зібраннях: | кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
14.pdf | 121.4 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Показати повний опис матеріалу
CORE Recommender
Перевірити
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.