Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3637
Назва: Ефективність зберігання плодів груші з використанням антиоксидантів
Інші назви: Efficiency of fruit storage pears with using of antioxidants
Автори: Гапріндашвілі, Нона Арчилівна
Гаприндашвили, Нона Арчиловна
Gaprindashvili, Nona
Кюрчева, Людмила Миколаївна
Кюрчева, Людмила Николаевна
Kiurcheva, Liudmyla
Войцехівський, В. І.
Войцеховский, В. И.
Voytsekhivskyy, V.
Ключові слова: плоди груші;антиоксиданти;рентабельність;прибуток;fruits pears;antioxidants;level of profitability;income
Дата публікації: 2012
Серія/номер: Наукові доповіді НУБіП;№ 5 (34)
Короткий огляд (реферат): En: Established that the processing of fruits pear antioxidant preparations to longterm storage provides increased profitability at average of 28-35%.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3637
Розташовується у зібраннях:кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
14.pdf121.4 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити
Показати повний опис матеріалу Перевірити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.